Geld verdienen met Bitcoin

Geld verdienen met het investeren in Bitcoin kan op verschillende manieren.

1: Koop Bitcoin en verkoop het weer als het meer waard is geworden. Dit kan volledig automatisch.

Voordeel: Bitcoins die je koopt zijn van jou en veilig opgeslagen in je eigen Wallet. Je kunt ermee doen wat je wil.

Nadeel: De winst die je maakt is beperkt tot de waarde van de Bitcoins.

Wil je hiermee beginen? Wissel dan eerst je geld om met een betrouwbare partner. Wij hebben goede ervaringen met de site Anycoin Direct. Je kunt hier direct met iDeal of bijvoorbeeld een creditcard jouw geld omwisselen voor Bitcoin en vele andere crypto valuta.

Bezoek Anycoin Direct

Het is ook mogelijk om te handelen in Bitcoin of andere crypto currencies met behulp van Plus500. Op deze site kun je direct Bitcoin kopen en verkopen binnen enkele seconden en de winsten naar je rekening laten boeken. Je hoeft op deze manier zelf geen voorraad Bitcoins bij te houden, maar kunt gewoon met je eigen geld blijven werken.

2: Investeer in Bitcoin via eToro. 

Voordeel: Je kunt met hefbomen investeren. Dit betekent dat je met een investering van bijvoorbeeld 100 euro, en een hefboom van 100x, investeert in Bitcoins met een waarde van 10.000 euro. Stijgt de waarde van Bitcoin bijvoorbeeld 2%, dan is je 10.000 euro maarliefst 10.200 waard. Betaal je vervolgens uit, dan verdien jij 100 euro + 200 euro, dus heb je 300 euro binnen. Je hebt dan je inleg verdrievoudigd!

Nadeel: Je bent niet direct de bezitter van de Bitcoins, je investeert op de markt via eToro. Je inleg staat vast tot je het verkoopt en dan ontvang je het in normaal geld op je bankrekening. Je kunt dus niet bijvoorbeeld iets online bestellen met Bitcoins. Daarnaast is investeren op de markt altijd een risico. Zakt de Bitcoin in waarde, dan kun je je geld verliezen. Investeer dus altijd alleen als je het geld kunt missen.

Bezoek eToro